CE ESTE OSTEOHELP

Întărește-ți musculatura și consolidează articulațiile prin mișcare. Oferă tonus organismului printr-un program de exerciții specific. Scapă de dureri și împiedică uzura organismului având la dispoziție tot ce este necesar.

INFORMAȚII EXCLUSIVE

INFORMAȚII EXCLUSIVE

Înțelegerea complexității protocolului reprezintă 70% din eficiența lui. Ai detalieri ale grupelor musculare implicate în mișcare.

FACEM EXERCIȚIILE ÎMPREUNĂ

FACEM EXERCIȚIILE ÎMPREUNĂ

Kinetoterapeutul vine la tine acasă, ai pentru fiecare zi câte un videoclip explicativ și vei putea executa mișcările în timp real.

REMINDER

REMINDER

Avem grijă să nu sari peste nici o zi! Te vom notifica zilnic prin email pe toată perioada protocolului ales.

separator
separator

Despre
Alexandru Măcreanu

,,Preia controlul sănătății tale’’

Cel mai bun sfat pe care îl poți primi! Am creeat un program ce îți aduce la tine acasă sfaturile unui specialist în recuperare. Îți pun la dispoziție uneltele necesare pentru a te pune în mișcare.

Dezvoltă obiceiuri noi

Te voi sprijini cu ajutorul informațiilor și a videclipurilor în tot procesul tău de recuperare. Consecvența este metoda prin care creezi reflexe, protocoalele îți pun la dispoziție toate uneltele necesare pentru o recuperare optimă.

Împărtășirea experineței

Conceptul OsteoHelp reprezintă concentrarea a 10 ani de practică terapeutică. Timpul este limitat dar dorința mea este de a ajuta pe cât mai multă lume. Prin intermediul platformei am reușit să creez posibilitatea de a oferi experiența acumulată transpusă în materiale informaționale complete.

12 copy

APRECIERI PE FACEBOOK

URMĂRITORI PE INSTAGRAM

+

PACIENȚI TRATAȚI

separator

Ultimele Articole

Exerciții pentru dureri de umăr la ridicarea bratului. Uncategorized
iulie 16, 2020

Exerciții pentru dureri de umăr la ridicarea bratului.

Umărul este o articulație complexă. O durere de la nivelul umărului este metoda organismul de a anunța faptul că ceva nu este în regulă. Plexul brahial poate limita anumite mișcări la nivelul umărului. Zona cervicală poate fi o cauză pentru apariția durerilor la nivelul umărului. Citește articolul cu exerciții pentru zona cervicală. Pentru un Kinetoterapeut,…

Alexandru Măcreanu

Exerciții pentru dureri de umăr la ridicarea bratului.

Execută aceste exerciții dacă stai multe ore la volan Uncategorized
iulie 12, 2020

Execută aceste exerciții dacă stai multe ore la volan

Ai permis de conducere auto? Petreci multe ore la volanul mașinii? Resimți dureri lombare după un drum de 2 ore de mers cu mașina? În zilele noastre mașina a devenit o necesitate și din acest motiv trebuie să acordăm atenție efectelor pe termen lung care apar din cauza statului mult în acest mijloc de transport….

Alexandru Măcreanu

Execută aceste exerciții dacă stai multe ore la volan

Previne apariția tunelului carpian. Uncategorized
iunie 29, 2020

Previne apariția tunelului carpian.

Articulațiile de la nivelul încheieturii mâinii sunt cele mai intens folosite. De aceea auzim cele mai multe throust-uri din partea lor. Atunci când o articulație scoate acel clacnet înseamnă că în interiorul capsulei articulare s-au acumulat tensiuni. Tunelul carpian este afecțiunea care apare datorită unei suprasolicitări a complexelor articulare de la nivelul încheturii mâinilor. Pentru…

Alexandru Măcreanu

Previne apariția tunelului carpian.

Exerciții pentru durerea cervicală și cefalee Uncategorized
iunie 26, 2020

Exerciții pentru durerea cervicală și cefalee

Compresiile de la nivelul zonei cervicale pot cauza dure în ceafă denumite cefalee. Motivul pentru care apar aceste simptome îl reprezintă componenta vasculară de la nivelul zonei cervicale. O inflamație la acest nivel poate modifica fluxul circulator al sângelui către cutia craninană, fapt ce duce la apariția durerilor de cap în zona cefaliză sau a…

Alexandru Măcreanu

Exerciții pentru durerea cervicală și cefalee