Înlătură durerile cervicale provocate de afecțiuni ale discului intervertebral, din confortul casei tale.


Lucrează de acasă exerciții specifice durerilor tale și stabilizează regiunea cervicală fără să depinzi de o programare la un cabinet de recuperare. Nu trebuie să te deplasezi, nu mai pierzi timp prețios, doar întinzi pe jos o saltea de exerciții și accesezi programul de recuperare.

Uite de ce trebuie să iei atitudine și să te întorci la activitatea pe care o aveai înainte de apariția durerilor.

Câte din situațiile de mai sus îți sunt cunoscute?

Scurtele momente în care te lasă durerile sunt doar mici pauze în procesul inflamator, dar asta nu înseamnă că problema este rezolvată. Trebuie să:

Ce este afectarea unui disc intervertebral cervical și de ce apare?

Reprezintă reacția articulațiilor dintre vertebre apăruă în urma utilizării greșite a structurii.

Apare în urma unei uzuri a discului intervertebral, fapt ce duce la subțierea învelișului cartilaginos. Deplasarea nucleului pulpos prezent în interiorul discului crează procese inflamatorii, fiind cauza principală pentru apariția simptomelor precum:

Există posibilitatea de a corecta toate aceste probleme fără să depinzi de o programare la oră fixă sau să fie necesar să te deplasezi de acasă.

Trăim cu toții clipe fără precedent pentru generațiile noastre și trebuie să ne adaptăm condițiilor. Cu ajutorul programului de recuperare kinetoterapeutică pentru acasă vei putea să beneficiezi de indicații clare din partea unui specialist în recuperare.

Eu personal am descoperit că se poate acest lucru datorită programului încărcat din cabinet. Pentru un terapeut timpul este limitat, oricât își dorește nu poate vedea mai mult de un număr fix de persoane într-o zi. 

Din dorința de a ajuta cât mai multă lume am început să recomand persoanelor care ajungeau la cabinet, dar timpul nu îmi permitea să îi tratez, să facă anumite exerciții de acasă. Această practică mi-a demonstrat că absolut toate persoanele care urmau programul de exerciții recomandat aveau o supriză plăcută și anume dispariția durerilor în primă fază, ca mai apoi la evaluarea din cabinet să observ că articulațiile afectate se prezentau într-o formă foarte bună. 

În decursul anilor am reușit să dezvolt programe de exerciții pentru mai multe afecțiuni în parte, așa cum este și acest Protocol De Exerciții Pentru Dureri Cervicale – Recuperare Online 84 de zile

Nu trebuie să lucrezi până la epuizare, nici măcar în fiecare zi. Dacă respecți indicațiile acestui protocol vei observa că se poate să consolidezi articulațiile cervicale fără un efort prea mare. 

Organismul are nevoie de foarte puține lucruri, important este să le cunoaștem ordinea și fecvența cu care trebuie să le aplicăm. 

Protocol De Exerciții Pentru Dureri Cervicale – Recuperare Online 84 de zile îți pune la dispoziție absolut tot ce ai nevoie pentru a începe recuperarea ta.  

Scapă de durerile cervicale cauzate de inflamația discală și stabilizează discurile intervertebrale!

Programul de recuperare pentru acasă este un cumul de materiale informaționale ce te vor îndruma către consolidarea coloanei. Orice problemă de natură structurală este o consecință a utilizării zi de zi a organismului. Dacă activitatea ta obligă organismul să se adapteze în mod greșit vei resimți efectele unei uzuri acumulate în timp. 

Pentru refacera unei structuri discale este nevoie de o perioadă de 3 luni de zile. În tot acest timp este nevoie să ajuți organsimul să păstreze o condiție optimă de funcționare a complexului articular. 

Cu o singură achiziție primești materiale video ce te vor ghida pe toată perioada necesară organismului tău să își revină în totalitate.  

Ce îți oferă programul de recuperare?

Promisiunea mea este aceea de a-ți oferi tot ce ai nevoie pentru a te putea recupera, având nevoie doar de puțin loc pe podea și multă dorință de vindecare.  

Cu ajutorul mișcărilor vei:

Acest protocol de recuperare este creat de Alexandru Măcreanu

De specialitate Kinetotarapeut și Osteopat cu o experiență în domeniu de peste 11 ani. 

În prezent activez ca și Osteopat în cadrul cabinetelor OsteoMăcreanu. 

Sunt fondatorul platformei www.osteomacreanu.ro, sigura platformă de acest gen din țară. Îți pun la dispoziție informații practice folositoare întreținerii sau redobândirii unei stări de sănătate optime. 

,,Preia controlul sănătății tale’’ este deviza pe care o propun tuturor persoanelor cu care lucrez.

Cel mai bun protector al sănătății o reprezinți chiar tu, asta am descoperit după 3 ani de facultate, 6 ani de Osteopatie și mult mai mulți ani de practică. 

Așa cum platforma www.osteomacreanu.ro a luat naștere în urma dorinței de a putea ajuta cât mai multă lume, te asigur că am pus în acest material toate informațiile de care ai nevoie pentru a te recupera complet. 

Foto-99

Alexandru Măcreanu

Kinetoterapeut & Osteopat

Sunt acreditat pentru:

Ce spun oamenii despre mine

Ce vei învăța din videoclipurile explicative?

Informația este foarte importantă. Din acest motiv pe lângă protocoalele de exerciții exemplificate prin intermediul videoclipurilor în format HD vei primi acces și la o serie de filmulețe cu informații practice. Prin intermediul lor vei:

Ce beneficii vei obține după efectuarea exercițiilor?

Ce conține programul de recuperare pentru Protruzie Discală L5-S1?

Cum accesezi protocolul?

Protocol De Exerciții Pentru Dureri Cervicale - Recuperare Online 84 de zile

Protocol accesibil exclusiv online

Ai nevoie doar de o conexiune la internet și un device de pe care să poți accesa contul de pe site.

Cât durează să începi programul de recuperare?

Vei începe recuperarea ta mai repede decât îi ia unui lift să coboare de la etajul 5 la parter. 

Achiziționează acum protocolul și primești bonus

1) Mini cursul pentru tehnici de auto-masaj – 5̶0̶ R̶O̶N̶

Înveți tehnici cu ajutorul cărora îți poți face singur masaj terapeutic, aplicabile în caz de accidentări sau pentru apariția oricărei dureri.

2) Acces gratuit la webinar-ul Legătura dintre durerile de coloană vertebrală și organe + linii fasciale –  1̶0̶0̶ ̶R̶O̶N̶

Vei fi anunțat/ă cu cel puțin 10 zile înainte să aibe loc webinar-ul, pentru că vrem să știi din timp pentru a-ți putea elibera programul.